Figurálka

Tato aktualita je již více než pět let stará, nemusí obsahovat aktuální informace. » Otevřít nejnovější aktuality

DYNAMIKA. GESTA. ENERGIE. LINIE.

 

Připadá Vám někdy, že ztvárnit lidskou postavu je nemožně složité? I když víte, co kam patří, tak to nakonec stejně není ono?

 

 Lidské tělo je jedno z nejkrásnějších témat k výtvarnému zpracování. Tělo má svou vlastní řeč, tělo vesele tančí, tělo hrdě stojí, tělo se  choulí samo do sebe. Úkolem tohoto worshopu je ukázat, jak do figurální kresby vnést duši, emoce a dynamiku. Jak vystihnout gesta a popsat tak příběh, jak kreslit linie a zachytit harmonickou stavbu lického těla.

 

 Workshop je určen pro kohokoliv, kdo se chce naučit kreslit figuru, ať už pro ilustrační tvorbu, designovou tvorbu, nebo pro kterékoliv další výtvarné zpracování.

 

 Workshop je také zaměřen jak skupinově tak individuálně. Není pro začátečníky, ani pro pokročilé. Společný postup  bude stejný., nezáleží na úrovni, či na věku. V první čáasti bude seznámení s figurou a figurální kresbou a následně kresba podle živého modelu. V průběhu workshopu však budu ke každému přistupovat individuálně a budu se snažit rozvíjet jeho vlastní styl, jeho specifické požadavky. Nemusíte se proto bát, anipokud jste figurální kresbu předtím nezkoušeli.

  V rámci workshopu je možná i konzultace vlastních děl, pokud si nějaké přinesete. Stejně tak jsou pro účastníky možné další individuální konzultace i po skončení worshopu (po domluvě).

 

 Materiály a pomůcky potřebné k tvorbě budou zajištěny. Pokud budete mít zájem, můžete si přinést své vlastní výtvarné potřeby, skicáky, cokoliv s čím jste zvyklý tvořit.

 

 V případě jakýchkoliv dotazů ohledně worskopu se obraťte přímo na mě.

 e-mail: jeantatyart@gmail.com, tel.: 778424695

 

Budu se na Vás těšit,

Jean Taty


Zpět na hlavní stránku