Letní tábor u moře

Tato aktualita je již více než pět let stará, nemusí obsahovat aktuální informace. » Otevřít nejnovější aktuality

Nevíte, co s létem? Pojeďte s námi k moři. Připravili jsme pro vás desetidenní zájezd do Španělska - do oblasti Costa de Azahar - Pobřeží pomerančových květů. Tábor je určený pro mládež od 12 do 18 let i pro dospělé rekreanty.

Lokalita:

Město Oropesa del Mar se nachází ve valencijské oblasti v provincii Castellón de la Plana. Oropesa del Mar je typické středomořské městečko, jehož lákadla budete moci poznat během svého pobytu: teplé a čisté moře, pláže s jemným pískem a malými zátokami, sportovní přístav, malebné jádro historického města, bohaté na noční život a kulturu. Oropeské pobřeží nabízí sedm pláží, které se mohou pochlubit Modrou vlajkou jako certifikát čistých pláží.

Jedna z aktivit města je jediná turistická naučná stezka ve Španělsku, která vede podél pobřeží a nabízí, tak překrásné  pohledy na moře. Oropesa nabízí návštěvníkům v turistické sezoně nespočet kulturních akcí jako hudební festival ORFIM, divadelní představení pro děti, noční taneční zábavu na plážích a mnoho sportovních aktivit ve vodě i napobřeží moře. V nedalekém městečku Benicasim se nachází vodní park Aquarama, který je nezapomenutelným zážitkem návštěvníků. Oropesa del Mar v posledních letech se stala symbolem bezpečného města a vyhlášena nejlepším rodinným letoviskem.


Ubytování:

Apartman Playa Parad disponuje celou řadou ubytovacích kapacit dvou nebo tříložnicovými apartmány, sociálním zařízením, kuchyní, obývacím pokojem, terasou nebo balkónem. Apartmány jsou vzdáleny 200 metrů od nejbližší pláže La Concha.

Stravovací služby bufetového typu (švédské stoly) jsou zajištěny v klimatizované restauraci hotelu Ancla, včetně nápojů.


Program:

Tábor, rekreaci povede vyškolený tým pedagogů a animačních expertů, který zajistí spokojenost klientů po dobu celé rekreace. 


Cena:

12.900,- Kč

Cena zahrnuje:  luxusní autobusovou dopravu, svozy a rozvozy, ubytování, strava, služby personálu, zákonné pojištění úpadku cestovní kanceláře, pomůcky a potřeby k činnostem a pitný režim, pobytovou taxu, spotřebu energií.  Cena nezahrnuje možnost fakultativních výletů (45 Eur) a zpáteční balíček na cestu (10 Eur)


Přihlášku naleznete níže. Další informace v kanceláři DDM.




Přílohy:

přihláška .doc [50,00 kB]

Zpět na hlavní stránku